Fidan Aşı Makinesi


Göz, yarma ve omega olmak üzere 3 çeşit aşı yapmaktadır. Bu makasla kendi aşınızı kendiniz çok kolay ve pratik bir şekilde yapabilirsiniz. Aşı makasının üç adet aşı bıçağı mevcut olup yongalı göz aşısı, omega aşı ve (dilcikli kalem aşısı) V aşı yapabilirsiniz.

Pratik, kullanışlı ve hafif yapısıyla kültür geliştirmesi,verim arttırma amacıyla tarım ve ziraatte yaygınlıkla kullanılan özel olarak geliştirilmiş olan aşı makası, 3 tip aşı yapabilme özelliğine sahiptir. Makasın tüm parçaları yedek parça olarak sağlanmakta olup, bıçak ve aksamları değiştirilebilir yapıdadır. Özel sertleştirilmiş, bıçakları ve fiber sapları ile uzun kullanım ömrü ile dikkat çeker.

Kullanım Şekli: Aşı yapacağınız dal ya da sap’ı plastik tutucunun üzerine yerleştirin. Tek elinizle kavradığınız aşı makasını kapama pozisyonuna getirin. Aynı işlemi aşılayacağınız anaç dal’ada uygulayın. Kesim yaptığınız iki farklı dalı birleştirin ve özel aşı bandı, yardımıyla birbirine bağlayın. Aşılama işlemi tamamlanmıştır. Aşı makasının içerisinden çıkan bıçaklar yardımı yapabileceğiniz üç tip aşı ilgili resimde görülmektedir.

Aşının tutma oranı doğru yapılırsa %90-%99 dur. Aşı yapılan yerlerin muhakkak silikon aşı bandı ile sarılması gerekir. Diğer bağlama gereçleri ile istenilen randıman alınamayabilir.

Bu makina ile asmalara, cevizlere, güllere ve diğer meyve ağaçlarına aşı yapabilirsiniz.
1.Göz Tip Aşı Yedek Bıçağı LAMGEM
2.Omega Tip Aşı Yedek Bıçağı OMEGA
2 Kalem Tipi aşı Yedek Bıçağı

Tıkla Hemen Telefonla Ara Tıkla Hemen Telefonla Ara
Tıkla Whatsapp Mesajı Gönder Tıkla Whatsapp Mesajı Gönder